Page content

Doe-het-zelf-manier om meer zelfvertrouwen te krijgen.

article content

Doe-het-zelf-manier om meer zelfvertrouwen te krijgen.

Onzekerheid of te weinig zelfvertrouwen, je kunt er zelf iets aan doen!

We kennen het allemaal wel, dat je soms te veel twijfelt aan jezelf. Bij sommigen van ons heeft de onzekerheid zo veel invloed dat ons functioneren erdoor bepaalt wordt. Ik had er zelf vroeger ook veel last van. Maar ik heb een manier gevonden, die jij zelf ook kunt toepassen, om aan dat zelfvertrouwen te werken.

De volgende video zal je uitleggen wat deze manier is en hoe je die kunt toepassen.

Comments worden erg op prijs gesteld!

 

Laat in je comment weten:

  1. Heb je iets aan de video gehad?
  2. Wie heeft je wel eens in een moeilijke periode liefdevol gesteund?
  3. En waarbij steunde die persoon je dan?

 

Comment Section

7 reacties op “Doe-het-zelf-manier om meer zelfvertrouwen te krijgen.


Door Liesbeth op 8 november 2014

Nou Baukje, je babbelt er lekker op los voor de camera, chapeau! Jouw criticus was even in de hoek gezet. 😉
Dit voorbeeld van autorijden is wel heel herkenbaar. Fin om te horen dat meer mensen daar last van hebben. Met bepaalde mensen naast mij, meestal mannen, ben ik een kluns in de auto. Schakel ik naar de vijfde in plaats van de derde versnelling enzo. Dan krijg ik veel commentaar en word ik ontzettend nerveus en gaat echt alles mis.
Op een gegeven moment was ik daar zo onzeker door dat ik heb besloten om voortaan vooral alleen te rijden. Natuurlijk maak ik dan nog wel eens een foutje, maar veel minder. Mijn moeder zegt altijd dat ik prima rijd en haar lieve stem houd ik dan ook graag in mijn hoofd.


Door Baukje Westerlaken op 9 november 2014

Dank voor de complimenten. En wat leuk dat jij het letterlijk ook met autorijden hebt! Je kunt de stem van je moeder misschien ook op andere momenten gebruiken als de strenge criticus in je hoofd tegen je begint te praten? Of als er in real life een criticus tegen je begint te praten?


Door Annelin op 9 november 2014

Dit is een heel bruikbare oefening omdat het concreet is en het op de eerste plaats gaat om positiviteit zodat de negativiteit vanzelf wel kleiner moet worden. Ik heb een goede vriendin die mij vaak laat inzien dat mijn negatieve gedachten niet zo reëel zijn als ik denk, en vaak dingen weet te noemen die goed zijn aan mij. Aan haar neem ik een voorbeeld voor de tweede stem.


Door Baukje Westerlaken op 9 november 2014

Fijn zo’n vriendin die je als voorbeeld kunt nemen!


Door Roos op 4 december 2016

Mooie heldere video, dank je wel!Door Marcel op 2 februari 2017

Leerzame video Baukje. Mijn ktitiek stem is compleet de bocht uitgevlogen en remt mij in heel veel dingen. Ik ga je advies opvolgen.

Plaats een reactie


*


This site uses Akismet to reduce spam. Learn how your comment data is processed.