Page content

article content

Het is zo spannend!!!!!!

Nieuwe dingen doen, uit je comfortzone, is zo spannend en zo leuk!!!!!

Ken je het, dat je iets nieuws aan het uitproberen bent en je gevoel een mix is van opwinding, spanning en een beetje onzekerheid? Dat het lekker is ermee bezig te zijn maar je af en toe je ook even terug wil trekken?

Ik ben volop bezig met het opnemen van de online training JUBELEND NAAR JE WERK! Ik heb afgelopen week de eerste opnames gedaan en het wordt echt leuk! Ik heb dit nog nooit eerder gedaan en ben flink uit mijn comfortzone.

Doordat ik zo bezig was met de training ben ik bijvoorbeeld helemaal vergeten om een nieuwjaarswens aan iedereen te sturen… Na ja, dan doe ik het nu:

GELUKKIG NIEUWJAAR!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!2017

Ik weet het, het is een beetje laat, maar toch wil ik iedereen die ik ken en die ik niet ken een heel leuk opwindend jaar wensen!

Ik heb in ieder geval volop het gevoel dat ik leef! Want dat is wat er gebeurt als je weer bezig bent met nieuwe dingen, dan gaat je bloed weer stromen, dan krijg je weer nieuwe ideeen, dan wordt je uitgedaagd je verder te ontwikkelen, etc.

Beetje eng, maar toch vooral opwindend en leuk!

En nu jij:

Welke nieuwe dingen wil jij doen in 2017?

Heb je al plannen om nieuwe dingen te gaan doen? Of weet je alleen dat je het anders wilt maar weet je nog niet hoe en wat je anders wilt?

Ik ben heel benieuwd naar jouw wensen voor 2017: wat wil jij dat 2017 voor je brengt? Welke wensen of verlangens heb je die je graag in 2017 verwezenlijkt ziet?

Je kunt in het commentaarveld hieronder jouw wensen en verlangens opschrijven. Wie weet inspireer je de andere lezers van dit artikel!

Bewaren

Bewaren

Bewaren

Bewaren

Bewaren

Bewaren

Bewaren

Bewaren

Bewaren

Bewaren

Bewaren

Bewaren

Comment Section

2 reacties op “Het is zo spannend!!!!!!


Door Niels op 9 januari 2017

Comfortzone blijft altijd wel een ding ja , hoe train je dat? Ik probeer wel eens wat maar blijft toch lastig. En leuk vind ik het ook niet
Jij ook de beste wensen overigens en een knallend 2017.


Door Baukje Westerlaken op 9 januari 2017

Hoi Niels, ik heb daar iets op gevonden: kleine stapjes zetten waar je minder bang voor bent maar toch vooruitgang mee boekt! Ik noem het: Learning Zone!
Dank je voor de beste wensen en jij ook een knal leuk 2017 gewenst!!!

Plaats een reactie


*


This site uses Akismet to reduce spam. Learn how your comment data is processed.