arrow_drop_up arrow_drop_down
Loopbaan begeleiding Amsterdam

Zin hebben om te werken.

Omdat je veel meer uit werk kunt halen dan alleen status en geld.

Werken kan een feestje zijn... šŸ˜Š

Je voelt je het beste en je kunt het meeste bijdragen wanneer je de ruimte neemt om echt jezelf te zijn. Als je de levensenergie weer voelt stromen zul je merken hoe leuk en avontuurlijk werken kan zijn.

Mijn wensen voor jou:

weten welk werk je wilt

Weten welke koers je de komende jaren wilt varen.

zinvol werk doen

Zinvol werk doen omdat je bij wilt dragen.

zelfverzekerd zijn

Zeker zijn van jezelf en je talenten.

groei en ontwikkeling

Consistente groei en ontwikkeling.

van betekenis zijn

Van betekenis zijn voor anderen.

waardering ontvangen voor je werk

Waardering ontvangen voor je werk.

Wat klanten zeggen:

"Geweldig! Missie geslaagd."

De reden dat ik hulp heb ingeroepen, is dat ik zonder deze hulp geen keuze kon maken, geen plan had: hoe moest ik het aanpakken? Daarnaast was ik bang dat er van uitstel afstel zou komen. Na elke sessie kreeg ik heel gerichte huiswerkopdrachten mee. Daarnaast vond ik het nog leuk ook! Ik heb aan het eind van het traject een keuze kunnen maken in wat ik wil gaan doen. Super bedankt Baukje!

Debora Prast

Debora Prast

"Zonder twijfel een absolute aanrader!"
Ik had een prima huis, prima job, prima relatie. Alles 'prima', maar diep van binnen niet gelukkig. En guess what? Ik heb mijn 'prima' baan opgezegd en nog geen maand later mag ik mijn eerste voorstel doen aan een potentiƫle klant voor het gedroomde bedrijf dat ik in de tussentijd heb opgestart samen met een goede vriend. En dat op dezelfde dag als een offerte voor mijn eerste freelance-klus naast mijn eigen business.
Elvin Roest

Elvin Roest

"Ik ben blij en trots!"
Ik was toe aan verandering, maar had geen behoefte aan een pannenkoekenhuis in Zuid-Frankrijk. Het allerbelangrijkste is dat ik ben gaan inzien dat ik trots ben op wie ik in mijn werkende leven ben geworden en dat ik goed ben in wat ik doe. En ik laat gemakkelijker toe dat andere mensen mijn werk ook belangrijk en zinvol kunnen vinden, zonder dat ik mezelf kleiner wil maken. Ik ben op een plek terecht gekomen die perfect bij me past. Ik ben assertiever zonder dat ik gelijk 'ontplof' en ik durf te benoemen wat hindert.
Mariƫtte Koning

Mariƫtte Koning

Wil je hier meer over weten?

Loopbaanbegeleider Baukje Westerlaken

Werken om gelukkig te zijn en voldoening te voelen.

Gelukkig is werken steeds meer een manier om een bijdrage te leveren en uiting te geven aan dat wat je belangrijk vindt. In werk is het belangrijk te ontdekken dat wat jou uniek maakt, ook echt waardevol is. Want niemand is gemaakt om als grijze muis door het leven te gaan. 


Wanneer je gelooft in de waarde die jij hebt en zelf de koers bepaalt, dan wordt werken leuk! Dan kun je de omgeving vinden waar je talenten kunnen bloeien en het doel waar jij warm voor loopt. 

Dan is werken geen kwestie meer van moeten, maar diep van binnen WILLEN.

Wat je kunt verwachten van een eerste gesprek:

Het eerste gesprek is GRATIS!

Voorafgaand aan een eerste gesprek krijg je een vragenlijst. In het eerste gesprek maken we samen een overzicht van waar je nu staat en wat je doelen zijn. We bekijken wat voor jou de specifieke stappen zijn die jij te nemen hebt en hoe je dat gemakkelijk kunt doen zodat je snel resultaten ziet.


In een eerste gesprek kun je ervaren of mijn manier van werken bij je past en of we een klik hebben. We kunnen bespreken of een coachtraject in jouw situatie gewenst is en wat de inhoud en lengte daarvan is.


De gesprekken zijn altijd op maat gemaakt voor jou. 

Wil je vrijblijvend bespreken welke specifieke stappen jij het beste kunt nemen?