Page content

article content

Meer succes in je werk? 7 ongebruikelijke tips

Meer succes in je werk ligt niet alleen aan harder je best doen, of de volgende bijscholing volgen.

Meer succes in je werk krijg je ook door meer energie te hebben. Denk er maar eens over na: mensen met veel energie zijn vrolijker en positiever daarom fijn om bij in de buurt te zijn.

 

Mensen met een lage energie hebben vaker een slecht humeur  en zijn niet vooruit te branden. Daarom zijn ze niet fijn om bij in de buurt te zijn.

We hebben anderen nodig om succes te hebben en de mensen met een hoge energie trekken automatisch meer mensen aan, ze zijn als een magneet.

Tips om meer energie te krijgen:

Er zijn verschillende factoren die ervoor zorgen dat je meer energie krijgt:

  • Plezier in je leven. Als je werk doet dat je leuk vind, heb je meer energie. Doe je leuke dingen in je vrije tijd dan wordt jouw batterij opgeladen.
  • Stop met klagen. Klagen kost veel energie.  In plaats van te klagen over iets dat niet gaat zoals jij het wilt kun je ook bedenken wat jij kunt doen om beter met de situatie om te gaan, of wat je kunt leren van deze situatie zodat je in de toekomst hier anders mee om kunt gaan.
  • Drink genoeg water. Een minimum van 2 liter per dag is essentieel om je energie-level hoog te houden. Drink liefst mineraal water of tenminste gefilterd water. Leidingwater bevat meer kalk en zware metalen en die wil je niet te veel binnen krijgen.
  • Eet veel rauwe groenten. Rauwe groenten zorgen voor een goede zuurgraad in je lichaam, zeer belangrijk voor het energie-level in je lichaam.
  • Omring je met energiekecoaching-mensen-juigend mensen. Mensen die klagen en veel negatieve uitspraken doen kosten energie. Blijf dus bij deze mensen uit de buurt, ze kosten jou energie. Mensen die positief zijn en zelf zin hebben in het leven geven je energie.
  • Zorg voor genoeg ontspanning. De accu van jouw lichaam en jouw geest dient opgeladen te worden. Dit kun je doen door te rusten of te mediteren. Ook wandelen levert energie.
  • Voor de hand liggend: Sporten! Sporten levert meer energie dan het je kost.

Tony Robbins is voor mij het voorbeeld van iemand met een hoge energie. Ik heb hem live gezien en de energie die van het podium afkomt als deze man spreekt is ongelooflijk! Je kunt alleen maar geboeid kijken en deze man kan met zijn energie niet anders dan succesvol zijn.

Met zijn energie (en natuurlijk ook de inhoud van wat hij zegt) weet hij iedereen in de zaal te boeien en een goed gevoel te geven. Hij laat zien dat je met een hoge energie heel veel kunt bereiken.

Hij zegt: wil je veranderen? Verander dan de fysiologie van je lichaam (dus zorg dat je lichaam beter werkt en meer energie krijgt) en verander je focus.

Dit is wat hij uitdraagt, natuurlijk heel erg in het kort want de man heeft zo veel meer te zeggen.

Klik op de link voor een video van Tony Robbins met 3 gezondheids tips.

Heb jij tips die je wilt delen? Wat doe jij om een hoge energie te krijgen?

Plaats jouw wijsheid, inzichten en ideeën in het commentaarveld hieronder.

Comment Section

0 reacties op “Meer succes in je werk? 7 ongebruikelijke tips

Plaats een reactie


*


This site uses Akismet to reduce spam. Learn how your comment data is processed.