Page content

article content

Mijn dromen komen uit!!! Whoeaaaaaahhhhhh!!!!

Dromen, wensen en verlangens, wie heeft ze niet?

Helaas zijn er nog veel mensen die hun dromen en verlangens ergens achter gelaten hebben. Als kind hadden we allemaal grote dromen over hoe ons leven eruit zou zien. Weet jij jouw dromen nog?

Kinderdromen Dromen

Ik wilde graag bijdragen aan een betere wereld, ik wilde mensenleed en dierenleed verzachten. Ik wilde mensen laten zien dat we best met z’n allen, met alle verschillen die we hebben, fijn samen kunnen leven.

Ik heb het geluk dat ik soms helderheid heb gehad over mijn dromen. Ik heb het geluk gehad dat ik al op jonge leeftijd besloot om vooral te doen wat ik wilde, wat mij gelukkig maakte, en me niet al te veel aantrok van wat anderen daarvan vonden (ik was punker en kon een dikke middelvinger opsteken naar wat ik zgn. allemaal moest šŸ˜‰ ).

CarriĆØredromen.

Ik werd drummer (nee niet als hobby, maar als prof!) maar merkte ook daarin dat ik me toch wel aanpaste, in dit geval aan de wensen van de bandleider. Bovendien dacht ik dat als ik hiermee geld wilde verdienen ik echt moest spelen wat anderen verlangden… en dus paste ik me toch nog wat meer aan.

Nu ben ik coach. En ook al zijn er mensen die deze keuze nog steeds niet snappen… Ik snap hem wel! Ik heb de afgelopen 7 jaar met enorm veel plezier ruim 750 mensen gecoacht. En ik voel me dankbaar dat ik heb mogen bijdragen aan de groei van het zelfvertrouwen en de keuzes die mijn cliĆ«nten hebben gemaakt.

Dromen van mijn cliƫnten.

Gisteren nog kwam een cliĆ«nt binnen met het verhaal dat hij binnen 4 gesprekken al de meeste doelen had gehaald die hij wilde halen… Dat hij nooit had gedacht dat het zo snel zou gaan! Dan voel ik me enorm dankbaar en gelukkig! WOW!!!Wensen

De meeste cliĆ«nten weten stiekem wel wat ze dromen, weten wel wat hun verlangens zijn. Ze denken alleen dat het niet kan, dat het onmogelijk is. Ze zien de beren op de weg en stoppen dan. Dus laten ze die dromen achter, ze denken dat ze genoegen moeten nemen met een gemiddeld leven. Want ja dat doet toch bijna iedereen…

Maar dat bijna iedereen het doet (hun dromen opgeven en denken dat dit het beste is wat ze kunnen behalen), wil nog niet zeggen dat jij dat ook moet doen!

Dromen komen uit… als je maar weet:

  1. Wat je droom is
  2. Wat je tegenhoudt om dat te realiseren (en leert dat los te laten)
  3. Hoe je effectief nieuwe mogelijkheden creƫert
  4. Welke acties je het beste kunt doen
  5. En dan die acties doet!!!

Mijn eigen dromen die nu uitkomen:

Ik heb al lange tijd (echt al een paar jaren) de droom om een tijdje in het buitenland door te brengen. Ook heb ik de droom (ook al een paar jaar) om trainingen te geven… Bovendien heb ik de behoefte (ander woord voor wens) om een tijdje veel minder te werken en nieuwe inspiratie op te doen. Een paar maanden meer Baukje-tijd.

Tot voor een paar maanden geleden dacht ik dat het echt heel moeizaam zou zijn om deze dromen waar te maken… Ik liep zelf ook vast in het idee dat het allemaal niet kon. Dat ik vooral nog harder moest werken om een tijd vrij te nemen, waardoor ik nog meer behoefte kreeg aan vrije tijd… Hoe kon ik nou maanden vrij nemen, dan zouden cliĆ«nten toch afhaken… Ik zat met mijn gedachten in een cirkel! Misschien herkenbaar???

En nu…. (drumgeroffel…) TADADA… Ik vang 3 vliegen in 1 klap! DRIE dromen komen tegelijkertijd uit!!!

Mijn dromen die nu uitkomen:

  • Ik zit maart, april en mei 2017 in Zuid Spanje!
  • In die maanden ben ik maar een paar uur per week aan het werk
  • EN ik ga een training geven! (en nee, die ga ik niet in Spanje geven…)

EEEEHHHH BAUKJE…. Dat kan toch niet???

Misschien denk je nu: “Is ze wel helemaal goed bij haar hoofd? Heeft ze toch een tik van de molen gehad?”

Nee hoor… het gaat echt allemaal gebeuren!

Nu mijn vraag aan jou….

Welke dromen heb jij al verwezenlijkt? Welke wensen heb je al waar kunnen maken? En HOE heb je dat gedaan?

Deel hieronder je dromen en inzichten, zodat de andere lezers van dit artikel van jou kunnen leren!

Bewaren

Bewaren

Bewaren

Bewaren

Bewaren

Bewaren

Bewaren

Bewaren

Bewaren

Comment Section

4 reacties op “Mijn dromen komen uit!!! Whoeaaaaaahhhhhh!!!!


Door Sander op 24 november 2016

Klinkt goed Baukje, gefeliciteerd! Dromen waarmaken lijkt altijd heel moeilijk (het zijn niet voor niets dromen!), maar is inderdaad niet onmogelijk wat je hierboven mooi schetst.
Ik heb vorig jaar 3.5 maanden verlof gevraagd bij m’n werk (en gekregen!) en die tijd door Zuid-Amerika gereisd, wat een tijd! Bovendien heb ik afgelopen oktober mijn eerste volledige marathon hardgelopen. Uitlopen was niet voldoende en heb er m’n ziel en zaligheid in gestopt om binnen de 3 uur 30 min te eindigen wat uiteindelijk met 3.24:11 ruim gelukt is! Als je iets echt wilt, ben je tot veel in staat!


Door Baukje Westerlaken op 24 november 2016

Wat een mooie dromen Sander! En wat leuk dat je ze ook nog echt waar gemaakt hebt…. Echt TOP!


Door Bablofil op 10 december 2016

Thanks, great article.


Plaats een reactie


*


This site uses Akismet to reduce spam. Learn how your comment data is processed.